Architecture2018-01-26T22:21:30+00:00

FENG SHUI your Home

Het uiteindelijke doel van Feng Shui – van je huis een thuis te maken waardoor het energetisch prettig voelt, je kunt ontspannen en je energieën opladen – een omgeving die je stimuleert om te worden wie je werkelijk bent! De ultieme feng shui test van een huis, ongeacht nieuw of oud, groot of klein, buitensporig duur of niet, is: als je thuis komt je dan het gevoel van thuis komen hebt in je eigen huis, het gevoel van een warme deken bij binnenkomst.  Feng Shui is een transformatieproces.

BALANS IN JE LEVEN

Balans in je leven begint met balans in jezelf. En voor de hsp’rs onder ons geldt nog meer dan voor anderen dat het vinden van de juiste balans in het leven essentieel is.

Je begrijpt dan ook als ik zeg, DAN juist is het extra belangrijk dat je jezelf even lekker kunt terug trekken om weer tot jezelf te komen. Jezelf lekker opladen zodat je weer met frisse energie er tegen aan kan gaan, even alles op je in laten werken, verwerken en je hoofd leeg maken. Wat is er dan belangrijker dan een huis of ruimtes waar je tot rust komt, waar alles in balans is. Feng Shui kan daar dus bij helpen.

Ben je van plan om jouw huis te verkopen of staat het al een tijdje in de verkoop dan kunnen wij jou helpen met verkoopstyling. Nadat de beslissing is genomen wilt u het natuurlijk ook snel verkopen en tegen de best mogelijke verkoopprijs, toch? Om dat te bereiken moet u het huis wel van zijn beste kanten presenteren om een zo breed mogelijk publiek te overtuigen van de mogelijkheden van uw woning. Kijkers moeten zichzelf kunnen voorstellen in uw huis, ze moeten dat thuisgevoel ervaren. Wij helpen u de verkoop optimaal voor te bereiden en uw (t)huis verkoop klaar te maken. Hiervoor is de online presentatie al belangrijk; het aanbod is groot en wij zorgen ervoor dat uw woning er uitspringt! Kortom, wilt u uw huis sneller verkopen tegen een zo gunstig mogelijke prijs? Dan kunnen wij u daarbij helpen!

Minimaliseren of declutter– Dit is van essentieel belang voor het creëren van een frisse harmonieuze energie en voor je fysieke en emotionele welzijn. Overweldigd en niet weten waar je moet beginnen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of heb je jezelf horen zeggen “Wat moet ik met al deze spullen doen?” Ook hier kunnen we je mee helpen.

Wil je een woning kopen of huren en wil je weten of het een woning is die ook echt bij je past vraag dan een Quickscan aan.

Herken je o.a. de volgende punten; ben je aan het opruimen maar je hebt het gevoel dat er geen einde aan komt, ben je van plan om te verhuizen of verbouwen,  moeite met slapen, concentratie of geen creativiteit, relaties niet harmonieus of heb je een boost nodig voor je energie.

Wij bieden je een unieke manier van kijken naar jezelf en je omgeving, een manier om balans, comfort en harmonie in jouw omgeving te creëren.

Bel ons of neem even contact met ons op via onderstaande button, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

 

In it’s highest and purest form

good feng shui signifies perfect alignment between inner and outer worlds

An international firm of architects, planners and interior designers specialising in a wide range of commercial, residential and public sector projects.

Etiam purus lorem, aliquet a eros sit amet, vestibulum finibus augue. Cras egestas neque vitae dui tincidunt, vitae tristique tellus volutpat. Fusce justo ante, interdum in augue in, commodo imperdiet turpis.